Wieldop

Een auto is veel meer dan alleen maar een vervoermiddel het uitzicht van een auto is voor veel mensen ook heel belangrijk. Met wieldoppen kan je je auto een persoonlijke uitstraling geven ze zijn gemaakt van kunststof en je hebt ze in veel verschillende kleuren en vormen. Wieldoppen plaats je op een stalen velg ze verstoppen de bouten en je kan er ook vuil van bijvoorbeeld het remstof mee wegwerken dat maakt je auto al direct een stuk mooier. Afhankelijk van het model kunnen ze de gehele velg afdekken of alleen maar de binnenste krans. Als je kiest voor stalen velgen en wieldoppen ben je een stuk goedkoper gesteld dan wanneer je voor lichtmetalen velgen gaat. Wanneer je het uiterlijk van je auto al eens graag verandert zijn wieldoppen ook heel interessant het is gemakkelijker en voordeliger voor je portemonee om de wieldoppen te veranderen dan om helemaal andere lichtmetalen velgen te kopen. Door het veranderen van de wieldoppen geef je de auto al een hele andere look.

Merken Wieldoppen

Wieldoppen passen op alle metalen velgen je moet er alleen op letten dat de maat overeen komt dus goed kijken naar de inch. Je kan ervoor kiezen om wieldoppen te nemen van hetzelfde merk als je auto maar dat moet niet een aantal andere merken van wieldoppen zijn New York wieldoppen, Brussel wieldoppen, Liverpool wieldoppen, Torine wieldoppen en nog zoveel meer. Meestal worden wieldoppen per set van vier verkocht ze kosten ongeveer tussen de 50 en de 200 euro voor lichtmetalen velgen ben je toch al snel een 200 euro kwijt. Sommige wieldoppen verminderen de koeling van de remmen waardoor ze sneller verslijten maar daartegenover zijn er ook voordelen ze beschermen het metaal ook tegen zand en inslagen van rondslingerend afval.

Veranderen kan altijd

Wat voor soort wieldop je gaat kiezen en voor welke kleur je uiteindelijk gaat dat is iets heel persoonlijk. Je moet daarbij ook rekening houden met wat voor soort look je je auto wil geven ga je voor sportief of klassiek alles kan. Als je na een tijdje toch iets helemaal anders wilt want mensen veranderen nu eenmaal dan laat je de wieldoppen toch gewoon mee veranderen.

Copyright © 2020 123Autoonderdelen.nl